Kategori Frågor och svar


Frågor och svar

Vad gör man om plommon har gröna frukter

Vänner, berätta, vad kan jag göra med plommon just nu? Frukt faller, halvgrön och halvmörk bortskämd Taggar: Växter 242 visningar | 06/12/2016 02:17 Sista frågor: Det finns en bild av mossa, men jag vet inte namnet. Victor frågade (hos mig) Någon på landet äter röda rödbetor och morotblad. Vem är det här?
Läs Mer
Frågor och svar

Hur man hanterar maskar i lök

Vänner god kväll! Nu kom jag till trädgården och fann att någon äter min lök från insidan. Sådana gula maskar. Är det lökflugan? eller någon annan? Men bågen är redan så stor. Hur man slåss? Hur sprutar jag? Taggar: Skadedjur, Skadedjur 582 visningar | 06/13/2016 01:05 Sista frågor: Det finns en bild av mossa, men jag vet inte namnet. Victor frågade. På min stuga äter någon röda rödbetor och morotblad. Vem är det här?
Läs Mer
Frågor och svar

Klättringsrosor blommar inte, vad man ska göra

Hej, jag har två klättrande rosor, men de blommar inte, jag vill kasta bort den, men vad synd att göra? Taggar: Sjukdom 1011 visningar | 06/17/2016 13:12 Sista frågor: Det finns en bild av mossa, men jag vet inte namnet. Victor frågade (hos mig) Någon äter röda rödbetor och morotblad i min dacha. Vem är det här? och hur man ska hantera dem?
Läs Mer
Frågor och svar

Grå mögel på basilika

Berätta hur jag kan bli av med grå mögel från basilika. Tack! 825 visningar | 06/13/2016 16:02 Senaste frågor: Det finns en bild av mossa, men jag vet inte namnet. Victor frågade (hos mig) Någon äter röda rödbetor och morotblad i min dacha. Vem är det här? och hur man ska hantera dem? Tack för tidigare frågade Victor Vilken typ av skadedjur och hur man botar växten?
Läs Mer
Frågor och svar

Vad hände med tomater, pumpa och zucchini

Välkommen! Berätta, snälla, vad hände med mina tomater, pumpa och zucchini? Transplanterade tomater under bågar (spanbond), pumpa och zucchini i öppen mark för en vecka sedan. Bladen blev vita, nästan all zucchini försvann. Jag hällde omedelbart allt och stängde squashen med svart spanbond. Tror du att de kommer att lämna? Taggar: Sjukdom, sjukdom 205 visningar | 06.
Läs Mer
Frågor och svar

Vilken jord krävs för att odla ljung i trädgården

Jag vill prova att plantera ljung på trädgårdsplanen som häck. Rommade genom nätverket, mycket information, men mycket kontroversiell. Egentligen är huvudfrågan jorden. Trots lyngens opretentiöshet noteras hans kärlek till sura jordar överallt. På min webbplats är marken kanske inte lämplig, och jag skulle inte vilja slösa tid förgäves.
Läs Mer
Frågor och svar

Hur man kan bli av med cederträbaggar

Hej, berätta, snälla, en stor och vacker cederträd växer i landet. Han började äta några buggar. Det finns många av dem, det började bli gult, vi vet inte redan hur vi vattnar. Berätta. Taggar: Sjukdom, skadedjur 206 visningar | 06/11/2016 20:26 Sista frågor: Det finns en bild av mossa, men jag vet inte namnet. Victor frågade. På min stuga äter någon röda rödbetor och morotblad. Vem är det här?
Läs Mer
Frågor och svar

Vilken markvärme i ett växthus är bättre

Vilken markvärme i ett växthus är bättre kabel eller film med infraröd strålning Taggar: Växthus, växthus 635 visningar | 06/07/2016 14:01 Sista frågor: Det finns en bild av mossa, men jag vet inte namnet. Victor frågade. På min stuga äter någon röda rödbetor och morotblad. Vem är det här? och hur man ska hantera dem?
Läs Mer
Frågor och svar

Något händer med ficus

Jag har många inomhusväxter, jag märkte nyligen att vita fläckar med gulaktiga fläckar dök upp på ficusen, och de är bara på nya blad, allt är i ordning med de gamla. Jag vet inte vad jag ska klippa av ett par ark, men varje efterföljande alla tidiga blommor har redan bortskämda. Och jag undrar om detta är smittsamt?
Läs Mer
Frågor och svar

Hur man matar balkongtomater och gurkor

Hur man matar balkongtomater och gurkor? Sjuk och fortsatte att växa, men gurken i ett steg verkar ha slutat? Taggar: Gödselmedel, Gödselmedel 367 visningar | 06/10/2016 01:20 Sista frågor: Det finns en bild av mossa, men jag vet inte namnet. Victor frågade. På min stuga äter någon röda rödbetor och morotblad. Vem är det här?
Läs Mer
Frågor och svar

Vem äter kål och hur man förstör skadedjuret

Hallå Säg mig snälla vem som äter kål och hur man förstör skadedjuret? För första gången i mitt liv planterade jag en trädgård. Tack Taggar: Skadedjur, Skadedjur 184 visningar | 06/09/2016 21:02 Senaste frågor: Det finns en bild av mossa, men jag vet inte namnet. Victor frågade (hos mig) Någon äter röda rödbetor och morotlöv i min dacha. Vem är det här?
Läs Mer
Frågor och svar

Hur man botar jordgubbar

Hej, hur är det med mina jordgubbar? Hon var andra året, hon var så vacker, och här är det. Idag behandlade jag det med fytosporin, vad jag ska göra, jag vet inte, ett par buskar har generellt torkat. Snälla hjälp med råd, det är så patetiskt att vara utan jordgubbar. Taggar: Sjukdom, gödselmedel 280 visningar | 06/08/2016 01:14 Sista frågor: Det finns en bild av mossa, men jag vet inte namnet. Victor frågade. På min stuga äter någon röda rödbetor och morotblad. Vem är det här?
Läs Mer
Frågor och svar

Kan vitlök fortfarande planteras

Säg mig snälla, kan vitlök fortfarande planteras? Kommer att växa upp? Taggar: Grönsaker 196 visningar | 06/08/2016 02:55 Sista frågor: Det finns en bild av mossa, men jag vet inte namnet. Victor frågade (hos mig) Någon äter röda rödbetor och morotblad i min dacha. Vem är det här? och hur man ska hantera dem? Tack för tidigare frågade Victor Vilken typ av skadedjur och hur man botar växten?
Läs Mer
Frågor och svar

Hur man skyddar rosor från en kall snäpp

God dag till alla! Säg mig, i Moskva är det +5 på natten. I dag övertalade jag en person att komma till stugan, skydda allt. Rådgivning vad man ska göra med rosor? Kan jag täcka under flaskorna? Faktum är att jag bara kommer på stugan den 17: e dagen. Kommer de inte att spraya om vädret blir varmare? Taggar: Sjukdom 274 visningar | 07.06.
Läs Mer
Frågor och svar

Hur kan jag behandla äpple, körsbär, plommon, vinbär från bladlöss

God kväll! Säg mig, vad kan du spraya på äpple, körsbär, vinbär och plommon från bladlöss nu? Bara en vakt i år, bladlöss är bara överallt. Och så jag vill rädda mitt arbete. Taggar: skadedjur, skadedjur, skadedjur, skadedjur, växter 429 visningar | 06/13/2016 10:32 kl. Senaste frågor: Det finns en bild av mossa, men jag vet inte namnet. Victor frågade. På min stuga äter någon röda rödbetor och morotblad. Vem är det här?
Läs Mer
Frågor och svar

Vilka svampar är mer effektiva att odla i källaren i garaget

Säg mig snälla! Det finns ett stort gratis garage med källare för två rum. Jag skulle vilja veta vilka svampar som är mer effektiva att odla i källaren och om de kan odlas i den övre zonen. Jag läste om odling av ostronsvampar, det rekommenderas att ta färdiga påsar med sågspån och gödselmedel, men då ser du verkligen inte inkomsterna från försäljningen.
Läs Mer
Frågor och svar

Hur man gör en alpin bild på källaren från badet

Vi köpte en tomt, och det finns mycket grund från det gamla badkaret, säger någon om det är möjligt att bygga en alpin kulle där? Taggar: Landscaping Questions 645 visningar | 06/13/2016 16:01 Sista frågor: Det finns en bild av mossa, men jag vet inte namnet. Victor frågade (hos mig) Någon äter röda rödbetor och morotlöv i landet
Läs Mer
Frågor och svar

Hur man hjälper peppar och aubergine att överleva långvariga regn och kyla

God eftermiddag, berätta, jag planterade peppar och aubergine i paddocken, men kvarvarande regn började och temperaturen sjönk till 3 grader på natten. Vad ska man göra, hur man hjälper växter? Taggar: Sjukdomar, sjukdomar, plantor, växthus 522 visningar | 06/08/2016 15:52 Senaste frågor: Det finns en bild av mossa, men jag vet inte namnet. Victor frågade (hos mig) Någon på landet äter röda rödbetor och morotblad. Vem är det här?
Läs Mer
Frågor och svar

Är det möjligt att hålla ett gurka växthus öppet

Vänner, hålla gurka växthuset öppet eller stängt? Vem bestämde sig? Något jag förlorade? Taggar: gurkor, växthus, växthus 1415 visningar | 06/16/2016 16:48 Sista frågor: Det finns en bild av mossa, men jag vet inte namnet. Victor frågade (hos mig) Någon på landet äter röda rödbetor och morotblad. Vem är det här?
Läs Mer